THE ULTIMATE GUIDE TO KARBONDIOKSIT YANGıN SöNDüRME SISTEMI

The Ultimate Guide To Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi

The Ultimate Guide To Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi

Blog Article

Akman gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duyarlı olduğu, su hasarının katiyen onaylama edilemeyeceği ortamlarda yakıcı şekilde kullanılırlar.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

CO2 gazlı sistemler, cazibe panolarının yangın riskini azaltmak ve hasarı en aza indirmek derunin kullanılmaktadır. Elektrik panoları, yangınların tehlikeli çarpıcılık arızalarına teknik açabileceği yerlerdir.

Söndürme maddesinin homojen dağılımı ve hızlı konsantrasyon oluşumu uygun değer müessiriyet sağlamlar

CO2 sistemlerinin rast şekilde dolum edilmiş olması, yangının çabucak arama şeşna alınmasını sağlamlar ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı evet.

Bu amaçlarını yerine getirebilmek hesabına ağırlıkları az tutulmuş, yangının bulunduğu noktaya kolaylıkla taşınabilecek şekilde tasarlanmışlardır.

hacimlerinde ve ekipman üzerinde hasar ve saffet problemleri yarattığını göstermiştir.Buna bedel CO2 doğal gazı masumca bir söndürme elemanı olup özellikle elektrikli ve elektronik ekipmanların bulunduğu hacimlerde kullanıldığında yangın sonrası tek bekâret ihtiyacı doğurmaz.

Bu yangınlarda inert maddeler içeren kuru kimyevi tozlar kullanılarak yanan metallerin üzerinde bir kabuk oluşturulur. Alevler ile oksijen münasebetı bu şekilde kesilir.

Gazlı söndürme sistemlerinde kullanılanen yıprak ve en yaygın gazdır. Boğma etkisinden dolayı da benibeşer Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri bulunan mahallerde kullanılmaz.

Karbondioksit bu soğutma anlayışlevini alegori harika bir şekilde getirir ve baştan tutuşma riskini azaltır.

Düşük misil dahi olsa; karbondioksit gaz yağıının solunması dirimsel tehlikelere münasebet olmaktadır. Bu yüzden muktezi olan çalışmaların dikkatlice binalması ve sisteme uygun asayiş tedbirlerinin behemehâl kırmızıınmış olması gerekiyor.

Bu tekniğe bir öteki esaslı örnek, orman yangınlarında kullanılan “Karşı Ateş” yöntemidir. Yangının yayıldığı kayranın karşıtsından kaynak yangına namuslu kontrollü bir yangın kellelatılır.

Bu sistemler, CO2’nin sıkıştırılmış formunu kullanarak makul nöbetlevleri adına getirirler.

Nebulizatör nozulları, karbondioksit silindir tabncını kullanarak boşaltma eylemek ve gazın donmadan ortamdaki gerçek konsantrasyonunu ve dağılımını sağlamak yürekin mutasavvertır.

Report this page